Postal Address:

Fazantendreef 17-19
8251JR Dronten, The Netherlands

LinkedIn:

goofvisser

About Goof Visser

Goof studeerde af als bachelor Bedrijfseconomie aan Windesheim te Zwolle.

Daarna heeft hij meerdere managementtrainingen van Opel GmbH gevolgd en de eerste stappen naar mensgericht procesverbetering gezet.

Projectmanagement en arbeidsmetingen inclusief multi moment opnames zijn Goof’s dagelijkse bezigheden, na 15 jaar voor eigen rekening en risico in een middelgrote automotive dienstverleningsentiteit in te hebben gewerkt.

Maar daarboven heeft hij de mogelijkheid gehad om de afgelopen 10 jaar, klanten van maatschap Vormeel, Kaizen trainingen én uitvoering te geven, waarvoor hij meerdere diploma’s behaalde voor Quality Improvement. Zijn black belt certificering is aankomend.

Goof studeerde af als bachelor Bedrijfseconomie aan Windesheim te Zwolle.

Daarna heeft hij meerdere managementtrainingen van Opel GmbH gevolgd en de eerste stappen naar mensgericht procesverbetering gezet.

In de Visser-Opel periode, 1991 – 2006, heeft Goof management ervaring opgedaan in een klein en middelgroot MKB bedrijf én heeft hij de eerste stappen in doorgaande procesverbetering door middel van teamuitvoering gezet.

Bij Vormeel 2007 – 2016 heeft Goof zijn brede proceservaring ook bij/ in andere branche’s breder kunnen inzetten met behulp van de KaiZen gedachte, inclusief het Bedaux tempo, én door beschikbare tools effectief te kiezen en toe te passen, veranderingen geïmplementeerd en gemonitoord.

Hij is van mening dat arbeidsmetingen, die in de wereld van procesverbetering wel eens achtergesteld worden, een constructievere langdurige basis kunnen vormen waarop – en vandaaruit procesverbeteringsinitiatieven effectiever starten, functioneren én sluiten.

In de periode 2010 – 2016 heeft Goof ook, uiteraard in samenwerking met zijn mede aandeelhouders en direct betrokkenen, met Resep, REnewable Sustainable Energy Projects, laten zien dat procesverbetering (bijna) gestandaardiseerd op elk vakgebied/ ondernemingsproces, dus ook op het vlak van energie, installaties en verbruik, toegepast kan worden.