Wie is IKMW?

IKMW bekend als het Instituut voor Kwaliteits en Management Wetenschappen, ondersteunt organisaties met opleiding, advies en begeleiding om efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.

Met IKMW verbetert u de primaire en ondersteunende processen in uw bedrijf structureel, daarmee borgt u de cultuur van continue verbetering. Zo blijft uw bedrijf voor op de concurrenten.”
“Vanuit een breder perspectief zorgt IKMW voor een totale begeleiding vanuit de visie people-profit-planet.”
“IKMW staat voor gegarandeerde kwaliteit van opleidingen en coaching”
“IKMW, de historische grondlegger van kwaliteitstrainingen in heel Europa”

Wat doet IKMW?

Sedert meer dan 20 jaar organiseert IKMW over geheel Europa en ver daarbuiten een ruim palet aan opleidingen en consulting op meerdere vakgebieden. Door de strenge certificerings procedure voor de door IKMW aangestelde medewerkers zijn we toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden, begeleiden en coachen binnen de Automotive supply chain, Openbare instellingen en Distributie.

Unieke aanpak

Met onze unieke aanpak sluiten we bovendien aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktijkgerichte aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving.
Deze bijzondere combinatie heeft in het verleden reeds zijn nut bewezen voor verschillende tevreden organisaties binnen diverse sectoren.

Onze referenties

Statistische Proces Controle
11/03/2024 - 12/03/2024
Limtec, Diepenbeek
6-Sigma Green Belt
11/03/2024 - 10/04/2024
Limtec, Diepenbeek
Global 8D
15/04/2024 - 16/04/2024
Anttec, Berchem
Expertopleiding Extended Green Belt – UHasselt
04/10/2024 - 13/12/2024
Campus Diepenbeek Gebouw D

Download lesmateriaal

Als cursist heb je online toegang tot jouw cursus en ander lesmateriaal. Meer nog, we bieden enkele handige tools aan voor iedereen die geïnteresseerd is in kwaliteitsverbeteringen. Ontdek de downloads.

Database certificaten & diploma’s

Consulteer de resultaten van onze alumni in deze gemakkelijke zoekmotor.