Wie is IKMW?

IKMW bekend als het Instituut voor Kwaliteits en Management Wetenschappen, ondersteunt organisaties met opleiding, advies en begeleiding om efficiënte managementsystemen te ontwikkelen, te implementeren en te verbeteren.

Met IKMW verbetert u de primaire en ondersteunende processen in uw bedrijf structureel, daarmee borgt u de cultuur van continue verbetering.. Zo blijft uw bedrijf voor op de concurrenten.”

“Vanuit een breder perspectief zorgt IKMW voor een totale begeleiding vanuit de visie people-profit-planet.”

“IKMW staat voor gegarandeerde kwaliteit van opleidingen en coaching”

“IKMW, de historische grondlegger van kwaliteitstrainingen in heel Europa

Wat doet IKMW?

Sedert meer dan 20 jaar organiseert IKMW over geheel Europa en ver daarbuiten een ruim palet aan opleidingen en consulting op meerder vakgebieden. Door de strenge certificerings procedure voor de door IKMW aangestelde medewerkers zijn we toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden, begeleiden en coachen binnen de Auomotive supply chain, Openbare instellingen en Distributie.

Unieke aanpak

Met onze unieke aanpak sluiten we bovendien aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktijkgerichte aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving.

Deze bijzondere combinatie heeft in het verleden reeds zijn nut bewezen voor verschillende tevreden organisaties binnen diverse sectoren.

 

Bekijk onze referenties

5S
5S WORKSHOP MET BEDRIJFSBEZOEK
31/01/2017 - 31/01/2017
Noliko Bree
Black Belt
6-Sigma Black Belt
12/01/2017 - 21/12/2017
KULeuven
lean-manufacturing-graphic2
Lean Manufacturing BASIS TRAINING
14/12/2016 - 15/07/2016
Flanders Bike Valley Beringen
Change
Change Management
01/09/2016 - 30/12/2016
Greenville Houthalen

Download cursusmateriaal

Als cursist heeft u online toegang tot uw cursussen. Verder bieden we voor iedereen een heleboel handige tools. Ontdek de downloads.

Databank certificaten & diploma’s

Raadpleeg de behaalde certificaten en diploma’s van onze alumni met deze handige zoekmotor.